Sajttal töltött pulykamell

Get Adobe Flash Player

Játék címkék: csajos, szakács, kisütni, ,

Navigáció: egér mozgatással

Leírás: Megtanulhatod hogyan kell készíteni ezt az ételt. Lépésről lépésre fogod a sajtot, pulykamellet elkészíteni, majd panírozni, és végül kisütni. Finom fogást tálalhatsz a családnak. AZ alapanyagok az asztalon vannak. Csajos szakács játék neked is! Cooking Cordon Bleu

Hasonló játékok

Ariel baba sajttortája
Ariel baba sajttortája

Ariel lánya a kicsi Ariel is szeretne finomságokat sütni, amihez persze az kell, hogy a boltban a lista alapján bevásároljon először. Ügyesen kell megoldani a vásárlást, majd pedig a...
Dóra főz
Dóra főz

Dórával főzhetsz ebben a játékban. Főzős játék, melyben Dóra és te segítesz előkészíteni a hozzávalókat és varázsolsz csodás ételeket az asztalra. Doras Cooking in La Cucina
Sushi
Sushi

Sushi Készíts igazi sushit! Tudtad, hogy főzés nélkül készíthető? Válaszd a megfelelő hozzávalókat, légy a konyha tündére. Mini Sushi Roll
Szivárvány pizza
Szivárvány pizza

Elza hercegnővel készíthetsz finom szívárvány színben tündöklő pizzát, amit bármely családtagod szívesen elfogyasztana. Különböző alapanyagokból készítheted el az isteni finom...
Lépésről lépésre
Lépésről lépésre

Tanuld meg a legfinomabb édességeket elkészíteni, hogy egyszerűen és gyorsan meglephesd családodat. Készítsd el a lehető legfinomabb süteményt. lépésről lépésre megmutatják neked,...
Fehér csokis szeder torta
Fehér csokis szeder torta

Igazán finom szeder torta receptre bukkanhatsz ebben a játékban, a lépéseket követve egyszerűen, akár legközelebb már fejből is elkészítheted ezt a süteményt családodnak,...
Anna Valentin napi játéka
Anna Valentin napi játéka

Anna készül Valentin napra, és finom tortát szeretne sütni, de sajnos kell a segítség, készítsd el vele együtt a legfinomabb tortácskát, és díszítsd a Valentin-napi ünnepség...
Csirkeszárnyak
Csirkeszárnyak

Egy igazi főzős lecke, ahol megtanulhatod, hogy hogyan kell elkészíteni a különböző csirke szárnyakat és azoknak a variációit. A szósz az első, amiben majd pácoljuk a húsokat, aztán...